Η Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγ.Ευθυμίου Κερατσινίου στο 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ στη Θεσσαλονίκη

Νεαροί ταλαντούχοι χορωδοί μου, η ώρα έφτασε! Σάββατο και Κυριακή οι τελευταίες πρόβες τραγουδιού και χορογραφίας!
Διαβάστε πολύ καλά τα μέρη σας, online από το site.
Το Σάββατο κατά τη διάρκεια της 7ωρης πρόβας, θα ερμηνεύσετε όλα τα κομμάτια, ανά ζευγάρια - που εσείς θα επιλέξετε- όμοιας ή διαφορετικής φωνής. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. (Τα τραγούδια Come what may και Pirates θα τραγουδήσουν όσοι έχουν επιλεγεί σε προηγούμενη ακρόαση)
Εκτός από τις ελληνικές χορωδίες θα συμμετέχουν και 9 σημαντικές χορωδίες από το εξωτερικό (Εσθονία, Πολωνία, Τσεχία, Γκάνα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Τουρκία)!!
Σε αυριανή δημοσίευση θα διαβάσετε το πρόγραμμα δοκιμών του διημέρου 18-19/4. ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

"Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ θα διοργανώσει η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» στις 25 & 26 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που πραγματοποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός στον κόσμο ως προς τη θεματική και την καινοτομία του που έχει αγκαλιαστεί από χορωδίες από όλο τον κόσμο, από Φορείς, συλλογικότητες, προσωπικότητες αλλά κυρίως από το μουσικόφιλο κοινό της πόλης.

Στο φετινό Φεστιβάλ έχουν δηλώσει συμμετοχή χορωδίες από Εσθονία, Πολωνία, Τσεχία, Γκάνα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Τουρκία καθώς και Ελληνικές χορωδίες από Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Σάββατο 25/4 και Κυριακή 26/4, βράδυ : ώρα έναρξης 20.00. Κυριακή 26/4, πρωί : ώρα έναρξης 11.00.

Παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και η Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, το πρωί του Σαββάτου 25/4 στις 11.00."

musical