Βραβείο στη Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγ.Ευθυμίου Κερατσινίου!!

Αγαπητοί χορωδοί της Νεανικής και Παιδικής χορωδίας της ενορίας μας, ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που μας δώσατε.
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία σας! Καταφέρατε να ενθουσιάσετε το κοινό στην κατάμεστη Αίθουσα Συναυλιών του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης και να κερδίσετε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ, δίπλα σε υπέροχες χορωδίες (17ου Γ/σίου Πάτρας, «AD LIBITUM ART” FYROM, “AVE MUSICA” BULGARIA, “VENE KOORIKAPELL” ESTONIA).
Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ έγινε μια ανάμνηση, αλλά άφησε σε όλους μας τόσα γλυκά και όμορφα συναισθήματα...

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε στην Τελετή Έναρξης στο Θέατρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, το bravo-bravicimo που μας τραγούδησε η χορωδία από την Τσεχία, την υπέροχη αρμονία των φωνών των χορωδιών, τις πρόβες μας στο θέατρο και στο ξενοδοχείο, τη χαρά και τις ιαχές όταν μάθαμε για το Βραβείο στην μεταμεσονύχτια βόλτα μας στην πλατεία Αριστοτέλους, την αγάπη και την σύμπνοια όλων μας, τον αγώνα της χορογράφου μας Μαρίζας Βινιεράτου, την απίστευτη προσφορά και φροντίδα του π.Ιωάννη και των μελών του Συμβουλίου και των συνοδών, τις φωτογραφήσεις όλων μας με το χρυσό κλαδί ελιάς έξω από τον Αγιο Δημήτριο, την υπαίθρια αυτοσχέδια παράστασή σας στον Λευκό Πύργο και τόσα άλλα....
Η συνέπεια, η μελέτη, η επιμονή και υπομονή σας στις πολύωρες πρόβες, σας χάρισαν το υπέροχο Βραβείο.

Σας εύχομαι και άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες.
Επόμενη πρόβα μας στις 9 Μαίου στις 11.30μμ για να προετοιμαστούμε για τη συναυλία μας στις 17 Ιουνίου στο Μουσικό γυμνάσιο Παλλήνης!!